FAQ - Najćešće postavljana pitanja
  • Kako da se registrujem ?
  • Registracija na sajtu je besplatna i određene video datoteke možete pregledavati samo ako ste prijavljeni na sajt, tj ako imate account. Da biste otvorili account, pritisnite na meni Signup i popunite formular za prijavu. Kada ste ga popunili i pritisnuli dugme Signup ( koje se nalazi ispod - I Agree to Terms of Service and Privacy Policy ) ostaje da pregledate e-mail i pritisnete na link za potvrdu koji ste dobili i time ste aktivirali svoj account. Obratite pažnju na sledeće : Aktivaciski link može zalutati u SPAM PORUKAMA u Vašem e-mailu ( tj ako poruku niste primili u Inbox-u potražite je u Spam porukama ) jer u zavisnosti od filtera uključenog za neželjnu poštu, aktivaciska poruka može biti automatski prebačena u Spam porukama. I još nešto, kada se budete prijavljivali, molimo Vas da se prijavite sa validnom e-mail adresom jer u suprotnom, nećete moći aktivirati Vaš account. Ako i dalje imate problema sa Vašim accountom, molimo Vas da nas kontaktirate na sledećem linku support@sigmakom.com
  • Posle nekoliko pregledanih videa pojavljuje se poruka Your Limit is Over To Watch More Videos Please LOGIN ?
  • Zbog zaštite podataka na sajtu, kao gost Vi ste ograničeni da bez prijavljivanja možete pogledati nekoliko videa, bez obzira dali ste ih pogledali do kraja ili samo otvorili, u narednih 24 sata nećete imati pristup video datotekama. Da biste imali neograničen pristup, molimo Vas, otvorite novi account ( ako ga nemate na ovom sajtu ) na sledećem linku Signup.
  • Meni ne može da je učita cijelu epizodu, ne shvatam zašto mi na pola prekida?
  • Ovaj nedostatak najćešće se javlja zbog Vaše internet konekcije, tačnije brzine sa kojom preuzimate video sa našeg sajta. Ako je konekcija brza i stabilna, nećete imati problema sa pregledavanjem video materijala. Ako je video u HQ rezoluciji i imate problema sa seckanjem, u gornjem desnom uglu player-a je dugme za isključivanje i uključivanje HD-a i jednostavno isključite HD (HD is off).


Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.